Децата и мобилните игри

За никого не е тайна или изненада, че едно от любимите занимания на децата е да играят на компютърни и мобилни игри. Има много мнения по въпроса дали това е добре, като повечето са отрицателни. Монетата обаче винаги има две страни.

Истината е, че игрите могат да бъдат много полезни за децата, ако бъдат внимателно подбирани от родителите като тема. Те развиват куп умения, като логическо мислене, бързина, ловкост, способност за работа в екип и прочие. Не бива да се прекалява и с времето, прекарано в тези игри, т.е. те не трябва да стават заместител на всички останали занимания на детето. Ако тези условия са спазени, няма никакъв проблем.

Мрежата е пълна с качествени и образователни igri mobilni. Само някои примерни заглавия са Zoo Lasso, класическата Old MacDonald, Touch Physics, Doodle Jump, MathsBrain, Britannica Kids, Kids Cashier, Garfield Train Your Brain, Kids Numbers And Math Lite, Flashcard Champion Basic Math и още куп други, с които децата могат да се забавляват, да играят и в същото време да се учат навсякъде и по всяко време.

Igri Mobilni.com